Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.05
  • Stadion: Baku FK Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2856
Baku FK Arazlı Dəcəllər
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Dağıstanlı passt de bal zonder na te denken. Alayov is nu in balbezit. Abdulla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abdulla naar de kleedkamers voor een vroege douche.

5e minuut.
Namazlı trapt de bal weg van het doel. Daar is Xəlilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sənani probeert naar een medespeler te passen. Həziyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Həziyev haalt uit met een fantastische trap. Namazlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku FK - Arazlı Dəcəllər 1:0

7e minuut.
Əlisoy rent richting de bal. Xəlilli onderschept slim de pass. Pərvizzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Alayov met een sublieme pass. Qəmbərov rent richting de bal. Qəmbərov passt de bal met de wreef. Həziyev rent richting de bal. Həziyev haalt uit met een fantastische trap. Namazlı bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cahangirzadə neemt de hoekschop. Əlisoy rent richting de bal. Həziyev rent richting de bal. Həziyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Xəlilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alayov geeft een lange en hoge pass. Qafurov is nu in balbezit. Qəmbərov onderschept slim de pass. Qəmbərov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Sənani passt de bal zonder na te denken. Həziyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Həziyev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cəfərli de bal onder controle te krijgen. Namazlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baku FK - Arazlı Dəcəllər 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baku FK 46%, Arazlı Dəcəllər 54%.
Baku FK - Arazlı Dəcəllər 2:0

54e minuut.
Daar is Qəmbərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qəmbərov passt de bal zonder na te denken. Həziyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Həziyev haalt uit met een fantastische trap. Əsədov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Həziyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı is nu in balbezit. Qəmbərov onderschept slim de pass. Həziyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Həziyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Əsədov geeft de bal voor. Həziyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Həziyev kopt de bal weg. Həziyev kan de bal niet met de borst controleren. Həziyev haalt uit met een fantastische trap. Namazlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baku FK 34%, Arazlı Dəcəllər 66%.
Baku FK - Arazlı Dəcəllər 2:0