Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:27
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: Tisha Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7158
Tisha Sport Boys Atletic
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 33.8
good Schieten good
good Passen weak
average Verdedigen good


2e minuut.
Aryee speelt de bal door. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ponce naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Kukulas is nu in balbezit. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis probeert naar een medespeler te passen. Badu rent richting de bal. Badu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Eerdekens met de inworp. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado geeft een lange en hoge pass. Cícha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Sport Boys Atletic 1:0

15e minuut.
Buitenhuis geeft de bal voor. Karagiannis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuśnierz is nu in balbezit. Cícha verovert de bal door een tackle van achteren. Cícha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Boga geeft een hoge lob. Daar is Rosołowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foster. Foster krijgt een gele kaart. Rosołowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aryee met een snel genomen vrije trap. Kofi is nu in balbezit. Kofi speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Boga speelt de bal door. Karagiannis is nu in balbezit. Kukulas rent richting de bal. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Preciado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cícha de bal. Cícha schiet op doel. Dormon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Sport Boys Atletic 2:0

32e minuut.
Karagiannis rent richting de bal. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster probeert naar een medespeler te passen. Cícha rent richting de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ... Dormon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kukulas geeft een hoge lob. Inworp. Aryee met een snelle inworp. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis geeft een lange en hoge pass. Ataer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tisha 49%, Sport Boys Atletic 51%.
Tisha - Sport Boys Atletic 2:0

53e minuut.
Karagiannis rent richting de bal. Kukulas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karagiannis. Karagiannis krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Boga is nu in balbezit. Preciado onderschept slim de pass. Preciado passt de bal in één keer door. Cícha rent richting de bal. Cícha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bajorek is nu in balbezit. Bajorek geeft een lange en hoge pass. Hrust kopt de bal weg. Preciado is nu in balbezit. Preciado schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Sport Boys Atletic 3:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Doeltrap. Pelczarski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Szkutnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado is nu in balbezit. Preciado haalt uit met een fantastische trap. Dormon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Sport Boys Atletic 4:0

86e minuut.
Szkutnik verovert de bal door een tackle van achteren. Szkutnik speelt de bal door. Boga probeert naar een medespeler te passen. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Ruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tisha 43%, Sport Boys Atletic 57%.
Tisha - Sport Boys Atletic 4:0