Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonky Maulers Immense Wizards
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Mohammed onderschept slim de pass. Mohammed speelt de bal door. Klungelig pakt Yaya de bal. Yaya haalt uit met een fantastische trap. Eklu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonky Maulers - Immense Wizards 1:0

14e minuut.
Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed is nu in balbezit. Odamtten is nu in balbezit. Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohammed draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Tierro passt de bal in één keer door. Bonsu rent richting de bal. Koomson verovert de bal door een tackle van achteren. Koomson schiet op doel. Zito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wonky Maulers - Immense Wizards 1:1

30e minuut.
Klungelig pakt Bonsu de bal. Koomson verovert de bal door een tackle van achteren. Habib geeft een lange en hoge pass. Yaya is nu in balbezit. Yaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mahama bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahama geeft de bal voor. Ali kopt de bal weg. Koomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Koomson draait met de bal, schiet en ... Zito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yaro neemt de hoekschop. Koomson krijgt zijn hoofd ertegen. Zito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Mohammed rent richting de bal. Mohammed met een sublieme pass. Agbo is nu in balbezit. Yaya rent richting de bal. Yaya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Yaro probeert naar een medespeler te passen. Koomson rent richting de bal. Razak is nu in balbezit. Koomson verovert de bal door een tackle van achteren. Koomson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Yaro onderschept slim de pass. Yaro geeft een lange en hoge pass. Ali kopt de bal weg. Koomson is nu in balbezit. Koomson schiet op doel. Zito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonky Maulers - Immense Wizards 1:2

43e minuut.
Habib rent richting de bal. Tierro verovert de bal door een tackle van achteren. Tierro passt de bal in één keer door. Koomson rent richting de bal. Koomson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonky Maulers 59%, Immense Wizards 41%.
Wonky Maulers - Immense Wizards 1:2

77e minuut.
Odamtten passt de bal zonder na te denken. Habib rent richting de bal. Bello onderschept slim de pass. Tierro rent richting de bal. Tierro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonky Maulers 50%, Immense Wizards 50%.
Wonky Maulers - Immense Wizards 1:2