Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:27
  • Competitiewedstrijd: League II.02
  • Stadion: Hayr Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3006
Hayr Fc Courageous Warlocks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Odamtten rent richting de bal. Odamtten speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Vardis de bal onder controle te krijgen. Aliu rent richting de bal. Aliu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Adu-Amofah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaibu onderschept slim de pass. Shaibu speelt de bal door. Tutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Clottey is nu in balbezit. Clottey geeft de bal voor. Samir probeert de bal met de borst te controleren. Aliu onderschept slim de pass. Aliu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Odamtten is nu in balbezit. Odamtten passt de bal in één keer door. Nti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tutu is nu in balbezit. Tutu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tutu is nu in balbezit. Nti verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shaibu. Shaibu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Shaibu kopt de bal weg. Tutu is nu in balbezit. Taylor is nu in balbezit. Tutu verovert de bal door een tackle van achteren. Tutu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayr Fc 29%, Courageous Warlocks 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hayr Fc - Courageous Warlocks 0:0

48e minuut.
Oduro onderschept slim de pass. Oduro speelt de bal door. Tutu is nu in balbezit. Tutu schiet op doel. Tutu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayr Fc - Courageous Warlocks 1:0

52e minuut.
Kudjo is nu in balbezit. Mawe verovert de bal door een tackle van achteren. Mawe speelt de bal door. Tutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hayr Fc - Courageous Warlocks 2:0

59e minuut.
Stafford onderschept slim de pass. Kudjo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stafford is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Opoku met een snel genomen vrije trap. Mawe geeft de bal voor. Klungelig pakt Brown de bal. Tutu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayr Fc - Courageous Warlocks 3:0

64e minuut.
Odamtten passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aliu de bal. Samir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aliu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odamtten legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayr Fc - Courageous Warlocks 3:1

65e minuut.
Shaibu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Odamtten de bal. Odamtten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hayr Fc - Courageous Warlocks 3:2

85e minuut.
Clottey kopt de bal weg. Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor geeft een lange en hoge pass. Aliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayr Fc 39%, Courageous Warlocks 61%.
Hayr Fc - Courageous Warlocks 3:2