Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Suns Youth Horses
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Debrah is nu in balbezit. Debrah geeft de bal voor. Ketewa probeert de bal aan de voet te houden. Tierro rent richting de bal. Tierro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Suns - Youth Horses 0:1

17e minuut.
Debrah rent richting de bal. Sani rent richting de bal. Owosu-Ansah verovert de bal door een tackle van achteren. Debrah verovert de bal door een tackle van achteren. Debrah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Quaye is nu in balbezit. Quaye geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amponsah de bal. Owosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owosu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ekezie geeft een hoge lob. Inworp. Bawa met een snelle inworp. Owosu rent richting de bal. Owosu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Suns 46%, Youth Horses 54%.
Celtic Suns - Youth Horses 0:1

62e minuut.
Lamptey met de inworp. Bawa heeft problemen om de bal te vangen. Gawu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gawu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Owosu-Ansah probeert de bal aan de voet te houden. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani passt de bal in één keer door. Koomson rent richting de bal. Koomson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lamptey heeft problemen om de bal te vangen. Owosu-Ansah is nu in balbezit. Owosu-Ansah passt de bal in één keer door. Debrah rent richting de bal. Debrah haalt uit met een fantastische trap. Egyir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Suns 55%, Youth Horses 45%.
Celtic Suns - Youth Horses 0:1