Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dazzling Flyers Enormous Dogs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Aryeetey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poku kan de bal niet met de borst controleren. Allotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Poku verovert de bal door een tackle van achteren. Poku geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bonus geeft een hoge lob. Aryeetey kopt de bal weg. Daar is Duada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaye haalt uit met een fantastische trap. Addo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Habib passt de bal in één keer door. Addae is nu in balbezit. Addae probeert naar een medespeler te passen. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bonus met een sublieme pass. Habib is nu in balbezit. Duada rent richting de bal. Duada schiet op doel. Addo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dazzling Flyers - Enormous Dogs 1:0

35e minuut.
Duada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sapei komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Sapei onderschept slim de pass. Duada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapei onderschept slim de pass. Quaye is nu in balbezit. Quaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dazzling Flyers - Enormous Dogs 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dazzling Flyers 45%, Enormous Dogs 55%.
Dazzling Flyers - Enormous Dogs 2:0

47e minuut.
Poku onderschept slim de pass. Poku geeft een hoge lob. Owosu rent richting de bal. Dugbarthey onderschept slim de pass. Dugbarthey passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Arthur is nu in balbezit. Arthur passt de bal zonder na te denken. Awule Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Awule Quaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dazzling Flyers - Enormous Dogs 2:1

54e minuut.
Arthur probeert naar een medespeler te passen. Awule Quaye rent richting de bal. Croffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Awule Quaye onderschept slim de pass. Awule Quaye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Duada is nu in balbezit. Duada probeert naar een medespeler te passen. Owosu rent richting de bal. Quaye onderschept slim de pass. Quaye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Owosu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Doe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dazzling Flyers 36%, Enormous Dogs 64%.
Dazzling Flyers - Enormous Dogs 2:1