Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Courageous Academy Revolting Maulers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Ababio rent richting de bal. Ababio geeft een lange en hoge pass. Samir bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir geeft een hoge lob. Otoo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Aklotsoe is nu in balbezit. Quartey onderschept slim de pass. Aklotsoe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aklotsoe krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Samir passt de bal in één keer door. Bekoe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johnson. Johnson krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Aklotsoe is nu in balbezit. Quartey bereikt de bal nog maar net als eerste. Wemah is nu in balbezit. Quartey rent richting de bal. Quartey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Adjei is nu in balbezit. Zito onderschept slim de pass. Zito speelt de bal door. Wemah rent richting de bal. Wemah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Courageous Academy 28%, Revolting Maulers 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Courageous Academy - Revolting Maulers 0:0

59e minuut.
Aklotsoe rent richting de bal. Aklotsoe geeft een lange en hoge pass. Otoo rent richting de bal. Otoo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Courageous Academy - Revolting Maulers 0:1

61e minuut.
Johnson passt de bal met de wreef. Shaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaibu met een sublieme pass. Wemah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wemah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Courageous Academy - Revolting Maulers 1:1

65e minuut.
Daar is Aklotsoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomotey is nu in balbezit. Otoo verovert de bal door een tackle van achteren. Otoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Courageous Academy - Revolting Maulers 1:2

66e minuut.
Lomotey geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pappoe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Akonnor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Aklotsoe kopt de bal weg. Asare probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agyabeng rent richting de bal. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Samir kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaibu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Quartey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quartey haalt uit met een fantastische trap. Yardly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Courageous Academy 56%, Revolting Maulers 44%.
Courageous Academy - Revolting Maulers 1:2