Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rabid Olympics Dirty Hawks
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Baoakye geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Siaw de bal onder controle te krijgen. Mofat kopt de bal weg. Boadi rent richting de bal. Boadi draait met de bal, schiet en ... Bortey bokst de bal weg.

20e minuut.
Daar is Baoakye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baoakye met een sublieme pass. Asante bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat verovert de bal door een tackle van achteren. Mofat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Siaw rent richting de bal. Boadi verovert de bal door een tackle van achteren. Boadi passt de bal zonder na te denken. Daar is Mofat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mofat schiet op doel. Bortey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Olympics 55%, Dirty Hawks 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rabid Olympics - Dirty Hawks 0:0

52e minuut.
Bani probeert naar een medespeler te passen. Asamoah is nu in balbezit. Mofat verovert de bal door een tackle van achteren. Mofat draait met de bal, schiet en ... Bortey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabid Olympics - Dirty Hawks 0:1

57e minuut.
Asamoah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wassa met een snelle inworp. Boadi rent richting de bal. Boadi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nkrumah is nu in balbezit. Soale verovert de bal door een tackle van achteren. Soale speelt de bal door. Bani is nu in balbezit. Bani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mofat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat haalt uit met een fantastische trap. Bortey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabid Olympics - Dirty Hawks 0:2

78e minuut.
Soale is nu in balbezit. Muhideen met een sublieme pass. Muntari rent richting de bal. Awule Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Awule Quaye haalt uit met een fantastische trap. Helegbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Olympics 46%, Dirty Hawks 54%.
Rabid Olympics - Dirty Hawks 0:2