Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Harriers Epic Cats
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Foley passt de bal met de wreef. Aboste rent richting de bal. Osei-Antwi onderschept slim de pass. Osei-Antwi draait met de bal, schiet en ... Fosu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Harriers - Epic Cats 0:1

7e minuut.
Ampofo passt de bal in één keer door. Osei-Antwi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osei-Antwi verovert de bal door een tackle van achteren. Osei-Antwi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Acheampong geeft de bal voor. Vardis rent richting de bal. Vardis passt de bal zonder na te denken. Amaoko rent richting de bal. Amaoko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Harriers - Epic Cats 1:1

26e minuut.
Adolfo kopt de bal weg. Owosu-Ansah verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vardis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amaoko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Harriers - Epic Cats 2:1

44e minuut.
Kingston met een snelle inworp. Daar is Acheampong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alolo krijgt een gele kaart. Acheampong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kingston zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ampofo heeft problemen om de bal te vangen. Adolfo rent richting de bal. Adolfo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Harriers 56%, Epic Cats 44%.
Gallant Harriers - Epic Cats 2:1

58e minuut.
Alolo passt de bal zonder na te denken. Osei-Antwi rent richting de bal. Foley is nu in balbezit. Foley draait met de bal, schiet en ... Fosu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

70e minuut.
Vardis rent richting de bal. Ampofo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adolfo. Adolfo krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Acheampong geeft een hoge lob. Owosu-Ansah kopt de bal weg. Foley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yamoah is nu in balbezit. Yamoah geeft een hoge lob. Paal! Adjovu controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Harriers 60%, Epic Cats 40%.
Gallant Harriers - Epic Cats 2:1