Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rabid Warlocks Daft Birds
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Siaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Siaw geeft een lange en hoge pass. Antwi kan de bal niet met de borst controleren. Hendricks onderschept slim de pass. Hendricks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rabid Warlocks - Daft Birds 1:0

8e minuut.
Bawa kopt de bal weg. Tafler is nu in balbezit. Afedzie speelt de bal door. Agyemang bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyemang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Bawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abubakari is nu in balbezit. Bawa maakt een afschuwelijke overtreding. Abubakari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Abubakari kopt de bal weg. Siaw is nu in balbezit. Edusei begaat een overtreding. Edusei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Warlocks 64%, Daft Birds 36%.
Rabid Warlocks - Daft Birds 1:0

47e minuut.
Edusei rent richting de bal. Siaw bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edusei. Edusei krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Haruna rent richting de bal. Tafler verovert de bal door een tackle van achteren. Tafler probeert naar een medespeler te passen. Gaisie is nu in balbezit. Gaisie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rabid Warlocks - Daft Birds 1:1

64e minuut.
Bawa onderschept slim de pass. Bawa speelt de bal door. Kluvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaisie onderschept slim de pass. Gaisie schiet op doel. Kwakye bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paintil zal de hoekschop nemen. Johnson rent richting de bal. Hendricks is nu in balbezit. Hendricks schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Appiah met de inworp. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson met een sublieme pass. Hendricks is nu in balbezit. Hendricks draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Warlocks 44%, Daft Birds 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rabid Warlocks - Daft Birds 1:1