Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daunting Villa Scintillating Badgers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Kayede passt de bal in één keer door. Kluvi rent richting de bal. Kayede schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kayede krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Alolo is nu in balbezit. Kayede tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alolo raakt geblesseerd tijdens het duel. Alolo komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daunting Villa - Scintillating Badgers 1:0

17e minuut.
Arhin-Duah onderschept slim de pass. Arhin-Duah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paintil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arhin-Duah bereikt de bal nog maar net als eerste. Arhin-Duah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daunting Villa - Scintillating Badgers 1:1

19e minuut.
Kayede passt de bal met de wreef. Mahama is nu in balbezit. Mahama passt de bal met de wreef. Paintil rent richting de bal. Paintil schiet op doel. Acquah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mofat geeft een lange en hoge pass. Abdulai is nu in balbezit. Brown begaat een overtreding. Brown krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Alolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alolo geeft een lange en hoge pass. Brown heeft problemen om de bal te vangen. Abdulai rent richting de bal. Abdulai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daunting Villa - Scintillating Badgers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daunting Villa 44%, Scintillating Badgers 56%.
Daunting Villa - Scintillating Badgers 2:1

48e minuut.
Alolo speelt de bal door. Abdulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Croffie rent richting de bal. Abdulai onderschept slim de pass. Abdulai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Arhin-Duah heeft problemen om de bal te vangen. Kluvi is nu in balbezit. Kluvi speelt de bal door. Alolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alolo passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Daunting Villa - Scintillating Badgers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daunting Villa 33%, Scintillating Badgers 67%.
Daunting Villa - Scintillating Badgers 3:1