Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incensed Runners Outlandish Forest
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Donkor passt de bal in één keer door. Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yahaya de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mofat passt de bal zonder na te denken. Gawu rent richting de bal. Samson probeert naar een medespeler te passen. Gawu heeft problemen om de bal te vangen. Gawu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Donkor is nu in balbezit. Adamu rent richting de bal. Donkor maakt een afschuwelijke overtreding. Donkor krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Adamu met een sublieme pass. Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahaya speelt de bal door. Gawu is nu in balbezit. Gawu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Donkor met de inworp. Samson speelt de bal door. Anobaah is nu in balbezit. Anobaah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Incensed Runners - Outlandish Forest 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incensed Runners 54%, Outlandish Forest 46%.
Incensed Runners - Outlandish Forest 1:0

61e minuut.
Cudjoe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Annan met de inworp. Abbah rent richting de bal. Abbah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cudjoe geeft een hoge lob. Inworp. Annan met de inworp. Abbah geeft de bal voor. Addo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incensed Runners - Outlandish Forest 2:0

72e minuut.
Adamu is nu in balbezit. Daar is Mofat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamu rent richting de bal. Adamu geeft een lange en hoge pass. Aliu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incensed Runners 38%, Outlandish Forest 62%.
Incensed Runners - Outlandish Forest 2:0