Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phlegmatic Albion Sampro invest
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kumi kopt de bal weg. Sarpong rent richting de bal. Banahene verovert de bal door een tackle van achteren. Adarkwa is nu in balbezit. Adarkwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Toure zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ababio de bal. Adarkwa rent richting de bal. Ababio rent richting de bal. Ababio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kudjo met een snelle inworp. Ababio speelt de bal door. Inworp. Kudjo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adarkwa speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zeo is nu in balbezit. Opare bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeo onderschept slim de pass. Zeo draait met de bal, schiet en ... Addy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agouda geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Addy de bal onder controle te krijgen. Afriyie kopt de bal weg. Agouda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Sarpong is nu in balbezit. Sarpong passt de bal in één keer door. Ababio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ababio haalt uit met een fantastische trap. Attakora-Gyama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phlegmatic Albion - Sampro invest 1:0

22e minuut.
Adarkwa speelt de bal door. Zeo is nu in balbezit. Ababio begaat een overtreding. Zeo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zeo kan niet meer verder spelen. Sakora komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Adarkwa onderschept slim de pass. Adarkwa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Afriyie de bal. Sakora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Owosu speelt de bal door. Nyasugbor heeft problemen om de bal te vangen. Ababio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ababio krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Prempeh geeft de bal voor. Inworp. Ocansey met de inworp. Daar is Ababio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ababio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kwame-Awuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarpong is nu in balbezit. Kwame-Awuku onderschept slim de pass. Sakora is nu in balbezit. Sakora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phlegmatic Albion 54%, Sampro invest 46%.
Phlegmatic Albion - Sampro invest 1:0

49e minuut.
Numo passt de bal in één keer door. Ababio rent richting de bal. Ababio passt de bal zonder na te denken. Taylor is nu in balbezit. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Attakora-Gyama trapt de bal weg van het doel. Banahene rent richting de bal. Banahene met een sublieme pass. Sakora rent richting de bal. Sakora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Adarkwa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Afum komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Owosu is nu in balbezit. Banahene is nu in balbezit. Ababio begaat een overtreding. Ababio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Kwame-Awuku kopt de bal weg. Taylor probeert de bal met de borst te controleren. Nyasugbor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Attakora-Gyama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Opare geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kwame-Awuku met een snelle inworp. Afum rent richting de bal. Afum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phlegmatic Albion - Sampro invest 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phlegmatic Albion 46%, Sampro invest 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phlegmatic Albion - Sampro invest 1:1