Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Badgers Daunting Villa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.3
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Doeltrap. Acquah trapt de bal weg. Daar is Essuman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Afful geeft een lange en hoge pass. Adam kopt de bal weg. Daar is Essuman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdulai rent richting de bal. Abdulai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Adam passt de bal zonder na te denken. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Essuman verovert de bal door een tackle van achteren. Adu-Poku rent richting de bal. Adu-Poku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ayitey kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kudjo de bal onder controle te krijgen. Adu-Poku is nu in balbezit. Adu-Poku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Badgers - Daunting Villa 1:0

43e minuut.
Mofat rent richting de bal. Mofat geeft een lange en hoge pass. Gyamfi is nu in balbezit. Abdulai onderschept slim de pass. Abdulai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Badgers 51%, Daunting Villa 49%.
Real Badgers - Daunting Villa 1:0

59e minuut.
Adam rent richting de bal. Adam passt de bal zonder na te denken. Manu is nu in balbezit. Adu-Poku onderschept slim de pass. Adu-Poku schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gyamfi geeft een lange en hoge pass. Daar is Adam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudjo probeert naar een medespeler te passen. Abdulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Adu-Poku rent richting de bal. Arthur is nu in balbezit. Adu-Poku is nu in balbezit. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Badgers 53%, Daunting Villa 47%.
Real Badgers - Daunting Villa 1:0