Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
沧海足球俱乐部 乌托邦
七三拳 Tactiek 无节操
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 47.1
brilliant Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Tajner is nu in balbezit. Avram rent richting de bal. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner haalt uit met een fantastische trap. Xiaolun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 1:0

7e minuut.
Borończyk geeft een hoge lob. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Power schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tajner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maqueda komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Devoldere trapt de bal weg. Xuân Trường kopt de bal weg. Avram rent richting de bal. Avram geeft de bal voor. Tajner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 2:0

17e minuut.
Leanca neemt vlug de vrije trap. Xuân Trường kopt de bal weg. Avram is nu in balbezit. Avram geeft een hoge lob. Maqueda springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Maqueda passt de bal zonder na te denken. Hanliang is nu in balbezit. Borończyk onderschept slim de pass. Borończyk geeft een hoge lob. Tajner springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Xiaolun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Xuân Trường onderschept slim de pass. Xuân Trường passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maqueda de bal. Maqueda passt de bal met de wreef. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Xuân Trường onderschept slim de pass. Xuân Trường passt de bal zonder na te denken. Avram rent richting de bal. Avram geeft een hoge lob. Tajner maakt een snoekduik en kopt de bal. Xiaolun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Devoldere onderschept slim de pass. Maqueda is nu in balbezit. Devoldere legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Devoldere krijgt een gele kaart. Maqueda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tajner legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

31e minuut.
Xuân Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xuân Trường is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xuân Trường met een snel genomen vrije trap. Tajner krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tajner rent richting de bal. Leanca verovert de bal door een tackle van achteren. Mačianskas rent richting de bal. Mačianskas haalt uit met een fantastische trap. Xiaolun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 3:0

34e minuut.
Faedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Faedda geeft een hoge lob. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner schiet op doel. Xiaolun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 4:0

34e minuut.
Hysén met een sublieme pass. Ximenes rent richting de bal. Tajner verovert de bal door een tackle van achteren. Tajner draait met de bal, schiet en ... Xiaolun bokst de bal weg.

42e minuut.
Bandettini is nu in balbezit. Topolus verovert de bal door een tackle van achteren. Borończyk met een sublieme pass. Maqueda is nu in balbezit. Maqueda draait met de bal, schiet en ... Xiaolun bokst de bal weg.

43e minuut.
Avram is nu in balbezit. van der Tol begaat een overtreding. Avram raakt geblesseerd tijdens het duel. Xuân Trường zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tajner springt en kopt de bal. Xiaolun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Borończyk met een snelle inworp. Tajner geeft een hoge lob. Mačianskas is nu in balbezit. Mačianskas draait met de bal, schiet en ... Xiaolun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 沧海足球俱乐部 13%, 乌托邦 87%.
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 5:0

47e minuut.
Faedda is nu in balbezit. Faedda geeft een hoge lob. Maqueda kopt de bal weg. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner schiet op doel. Xiaolun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Borończyk rent richting de bal. Borończyk speelt de bal door. Maqueda rent richting de bal. Tajner is nu in balbezit. Tajner haalt uit met een fantastische trap. Xiaolun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maqueda is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borończyk neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mačianskas de bal. Mačianskas haalt uit met een fantastische trap. Xiaolun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mačianskas is nu in balbezit. Hanliang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mačianskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mačianskas komt bij de bal en schiet. Devoldere kan de bal niet met de borst controleren. Maqueda is nu in balbezit. Maqueda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
van der Tol is nu in balbezit. van der Tol probeert naar een medespeler te passen. Borończyk speelt de bal door. Mačianskas is nu in balbezit. Mačianskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tajner kan de bal niet met de borst controleren. Soru is nu in balbezit. Avram verovert de bal door een tackle van achteren. Mačianskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Maqueda kopt de bal weg. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner onderschept slim de pass. Tajner haalt uit met een fantastische trap. Xiaolun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Xuân Trường met een sublieme pass. Mačianskas is nu in balbezit. Mačianskas geeft de bal voor. Maqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueda schiet op doel. Xiaolun bokst de bal weg.

67e minuut.
Günay geeft de bal voor. Mačianskas rent richting de bal. Power legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Power krijgt een gele kaart. Mačianskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tajner legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 6:0

69e minuut.
Borończyk onderschept slim de pass. Borończyk geeft een lange en hoge pass. Tajner is nu in balbezit. Tajner haalt uit met een fantastische trap. Xiaolun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 7:0

72e minuut.
Hanliang kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bandettini de bal onder controle te krijgen. Maqueda is nu in balbezit. Maqueda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 8:0

73e minuut.
Ximenes passt de bal zonder na te denken. Devoldere heeft problemen om de bal te vangen. Tajner rent richting de bal. Tajner schiet op doel. Xiaolun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 9:0

77e minuut.
Xuân Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Trường geeft de bal voor. Tajner rent richting de bal. Tajner draait met de bal, schiet en ... Xiaolun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 10:0

82e minuut.
Leanca geeft de bal voor. Inworp. Borończyk met een snelle inworp. Maqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Xuân Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Trường passt de bal in één keer door. Soru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskas verovert de bal door een tackle van achteren. Mačianskas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Devoldere de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 11:0

90e minuut.
Faedda kopt de bal weg. Klungelig pakt Leanca de bal. Tajner rent richting de bal. Mačianskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 沧海足球俱乐部 18%, 乌托邦 82%.
沧海足球俱乐部 - 乌托邦 11:0