Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.SHENZHEN 河南省中土队
小强流352 Tactiek 声东击西
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 46
average Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen solid


8e minuut.
xiaofeng passt de bal in één keer door. Dongcheng rent richting de bal. Dongcheng passt de bal met de wreef. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zhicheng geeft een hoge lob. Miao bereikt de bal nog maar net als eerste. Miao passt de bal zonder na te denken. Rein is nu in balbezit. Rein draait met de bal, schiet en ... Peng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Susanni geeft een lange en hoge pass. Rein kopt de bal weg. Stopczyński is nu in balbezit. Wiercioch onderschept slim de pass. Wiercioch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Miao passt de bal met de wreef. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pengxiang zijn tegenspeler op de grond. Pengxiang krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gravgaard met een sublieme pass. Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongcheng passt de bal met de wreef. Xueshan is nu in balbezit. Xueshan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Harvey geeft een lange en hoge pass. Pengxiang heeft problemen om de bal te vangen. Rein verovert de bal door een tackle van achteren. Rein haalt uit met een fantastische trap. Peng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Xuexin heeft problemen om de bal te vangen. Pengxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein onderschept slim de pass. Rein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rein rent richting de bal. Zhongbo onderschept slim de pass. Miao onderschept slim de pass. Miao geeft de bal voor. Xueshan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dongcheng probeert naar een medespeler te passen. Miao speelt de bal door. Rein is nu in balbezit. Rein haalt uit met een fantastische trap. Peng probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.SHENZHEN 68%, 河南省中土队 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.SHENZHEN - 河南省中土队 0:0

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dongcheng zal de hoekschop nemen. Xuexin heeft problemen om de bal te vangen. Miao bereikt de bal nog maar net als eerste. Miao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Wiercioch is nu in balbezit. Wiercioch geeft een lange en hoge pass. Xuexin controleert de bal met de borst. Miao is nu in balbezit. Miao geeft een hoge lob. Peng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Wiercioch speelt de bal door. Rein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein met een sublieme pass. Xueshan rent richting de bal. Xueshan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Gravgaard onderschept slim de pass. Gravgaard passt de bal zonder na te denken. Wiercioch speelt de bal door. Xueshan rent richting de bal. Xueshan draait met de bal, schiet en ... Peng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Lie rent richting de bal. Wiercioch rent richting de bal. Lie onderschept slim de pass. Lie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tylak de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dongcheng met een sublieme pass. Xueshan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lichang. Lichang krijgt een gele kaart. Xueshan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gravgaard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Miao is nu in balbezit. Miao passt de bal in één keer door. Rein is nu in balbezit. Rein haalt uit met een fantastische trap. Peng werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.SHENZHEN - 河南省中土队 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.SHENZHEN 57%, 河南省中土队 43%.
FC.SHENZHEN - 河南省中土队 0:1