Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sshaoyi Lance_Wu
451 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kunpeng verovert de bal door een tackle van achteren. Kunpeng probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rongxiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chongming bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongming schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Baobao met een snelle inworp. Jinli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunpeng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jinli raakt geblesseerd tijdens het duel. Chongming neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
sshaoyi - Lance_Wu 1:0

35e minuut.
Tianyou speelt de bal door. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong speelt de bal door. Chongming is nu in balbezit. Chongming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sshaoyi 26%, Lance_Wu 74%.
sshaoyi - Lance_Wu 1:0

50e minuut.
Doeltrap. Liang trapt de bal weg van het doel. Kunpeng kopt de bal weg. Hongjin is nu in balbezit. Hongjin haalt uit met een fantastische trap. Liang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Hongjin speelt de bal door. Chong is nu in balbezit. Hongjin begaat een overtreding. Hongjin krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Chong passt de bal in één keer door. Baobao bereikt de bal nog maar net als eerste. Baobao passt de bal in één keer door. Chongming is nu in balbezit. Chongming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rongxiang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baobao met een snelle inworp. Jinli rent richting de bal. Jinli geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
sshaoyi - Lance_Wu 2:0

71e minuut.
Baobao verovert de bal door een tackle van achteren. Baobao geeft de bal voor. Klungelig pakt Weiping de bal. Chongming rent richting de bal. Chongming haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tienan bereikt de bal nog maar net als eerste. Changshun rent richting de bal. Tienan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tienan krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Chong is nu in balbezit. Gonghe is nu in balbezit. Chong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sshaoyi 39%, Lance_Wu 61%.
sshaoyi - Lance_Wu 2:0