Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wulitou Huashan Yuchun Dawei
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Xiaobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanyuan is nu in balbezit. Yuanyuan passt de bal in één keer door. Shipeng is nu in balbezit. Shipeng haalt uit met een fantastische trap. Bowei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Yihua de bal. Yuanyuan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yihua. Yihua krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Xuan passt de bal in één keer door. Xiaobin rent richting de bal. Xiaobin passt de bal zonder na te denken. Yihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Yihua geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Yihua rent richting de bal. Fuqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yihua onderschept slim de pass. Yihua draait met de bal, schiet en ... Jianhu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xuan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Weihua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weihua haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jueyuan kopt de bal weg. Shipeng is nu in balbezit. Yuanyuan is nu in balbezit. Shipeng is nu in balbezit. Shipeng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Xiaobo met een sublieme pass. Rui is nu in balbezit. Rui speelt de bal door. Changbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Changbao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wulitou Huashan - Yuchun Dawei 1:0

29e minuut.
Qitai geeft de bal voor. Inworp. Xuan met de inworp. Yihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Yihua geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wulitou Huashan 42%, Yuchun Dawei 58%.
Wulitou Huashan - Yuchun Dawei 1:0

55e minuut.
Jianhu geeft een hoge lob. Pingping is nu in balbezit. Pingping geeft een hoge lob. Xiaobin rent richting de bal. Xiaobin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wulitou Huashan - Yuchun Dawei 2:0

71e minuut.
Xiaobo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weihua. Xiaobo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qingying zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shipeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipeng passt de bal met de wreef. Yuanyuan rent richting de bal. Yuanyuan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Junlin geeft een lange en hoge pass. Yucheng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rui. Rui krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wulitou Huashan 51%, Yuchun Dawei 49%.
Wulitou Huashan - Yuchun Dawei 2:0