Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC 巴塞罗那 Yike Sunrise
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Hanxiong rent richting de bal. Xianrong onderschept slim de pass. Xianrong speelt de bal door. Weikun rent richting de bal. Weikun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ruijia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanxiong verovert de bal door een tackle van achteren. Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongcheng draait met de bal, schiet en ... Xiaoxi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rong is nu in balbezit. Dongcheng onderschept slim de pass. Dongcheng speelt de bal door. Zhongtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongtian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC 巴塞罗那 - Yike Sunrise 1:0

24e minuut.
Hongchang is nu in balbezit. Jianghu verovert de bal door een tackle van achteren. Jianghu passt de bal in één keer door. Xianrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianrong geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC 巴塞罗那 - Yike Sunrise 1:1

45e minuut.
Jianghu heeft problemen om de bal te vangen. Jianghu geeft de bal voor. Guangliang heeft problemen om de bal te vangen. Baorui bereikt de bal nog maar net als eerste. Baorui geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 巴塞罗那 - Yike Sunrise 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 巴塞罗那 54%, Yike Sunrise 46%.
FC 巴塞罗那 - Yike Sunrise 1:2

48e minuut.
Guangliang rent richting de bal. Ruijia geeft een hoge lob. Baorui is nu in balbezit. Weikun rent richting de bal. Weikun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 巴塞罗那 - Yike Sunrise 1:3

77e minuut.
Guanghua geeft de bal voor. Inworp. Jianghu met de inworp. Xianrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianrong draait met de bal, schiet en ... Xishan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Dongcheng onderschept slim de pass. Dongcheng passt de bal zonder na te denken. Zhongtian is nu in balbezit. Zhongtian haalt uit met een fantastische trap. Yuyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 巴塞罗那 - Yike Sunrise 2:3

84e minuut.
Ruijia is nu in balbezit. Hanxiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanxiong passt de bal in één keer door. Dongcheng rent richting de bal. Dongcheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC 巴塞罗那 - Yike Sunrise 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 巴塞罗那 47%, Yike Sunrise 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC 巴塞罗那 - Yike Sunrise 3:3