Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chenglong Honghe 疆湖有约
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Benhua is nu in balbezit. Minzhi is nu in balbezit. Minzhi geeft een lange en hoge pass. Dilong rent richting de bal. Dilong haalt uit met een fantastische trap. Xiangjie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Guangda geeft een lange en hoge pass. Yonglin is nu in balbezit. Zhaojing bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhua is nu in balbezit. Benhua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jianrong is nu in balbezit. Runfa verovert de bal door een tackle van achteren. Runfa passt de bal zonder na te denken. Dilong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Xiangjie met een harde bal richting middenveld. Benhua kopt de bal weg. Yonglin heeft problemen om de bal te vangen. Zhaojing is nu in balbezit. Zhaojing haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Helan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Qinbo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shengjie de bal. Dilong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Jiangliang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benhua rent richting de bal. Benhua passt de bal met de wreef. Zhaojing is nu in balbezit. Zhaojing draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Honghe 57%, 疆湖有约 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chenglong Honghe - 疆湖有约 0:0

46e minuut.
Zhaojing speelt de bal door. Runfa rent richting de bal. Jianrong onderschept slim de pass. Benhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Honghe - 疆湖有约 0:1

49e minuut.
Runfa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Liejun de bal. Shengjie is nu in balbezit. Dilong verovert de bal door een tackle van achteren. Dilong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fu`an probeert naar een medespeler te passen. Dilong is nu in balbezit. Qinbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Qinbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chenglong Honghe - 疆湖有约 1:1

63e minuut.
Jianrong is nu in balbezit. Jianrong passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jiangliang de bal. Dilong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Guangda is nu in balbezit. Guangda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yonglin de bal. Zhaojing onderschept slim de pass. Zhaojing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Honghe 57%, 疆湖有约 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chenglong Honghe - 疆湖有约 1:1