Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
太太衍 Wuhan.FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Yuncai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kezhen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yangming. Yangming krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Chengzhi probeert naar een medespeler te passen. Guotai is nu in balbezit. Geliang is nu in balbezit. Guotai verovert de bal door een tackle van achteren. Guotai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - Wuhan.FC 0:1

42e minuut.
Ya rent richting de bal. Kezhen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ya. Ya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 太太衍 50%, Wuhan.FC 50%.
太太衍 - Wuhan.FC 0:1

46e minuut.
Chengzhi speelt de bal door. Yangming rent richting de bal. Yuncai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yuncai krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ya geeft een hoge lob. Yangming kopt de bal weg. Daar is Yuncai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shenyang is nu in balbezit. Shenyang schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Tianshun verovert de bal door een tackle van achteren. Tianshun speelt de bal door. Chengzhi met een sublieme pass. Guotai bereikt de bal nog maar net als eerste. Guotai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
太太衍 - Wuhan.FC 0:2

56e minuut.
Lulei geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kezhen de bal onder controle te krijgen. Ya is nu in balbezit. Zhibin rent richting de bal. Zhibin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guiming trapt de bal weg. Chengzhi kopt de bal weg. Shenyang is nu in balbezit. Shenyang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kezhen met de inworp. Tianshun rent richting de bal. Tianshun geeft de bal voor. Guotai rent richting de bal. Guotai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 太太衍 40%, Wuhan.FC 60%.
太太衍 - Wuhan.FC 0:2