Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC 巴塞罗那 Xuebai 85097
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ruowen is nu in balbezit. Zhongyang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongyang passt de bal zonder na te denken. Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongcheng haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC 巴塞罗那 - Xuebai 85097 1:0

14e minuut.
Hanxiong is nu in balbezit. Hanxiong passt de bal met de wreef. Jiyu is nu in balbezit. Jiyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC 巴塞罗那 - Xuebai 85097 1:1

21e minuut.
Hanxiong is nu in balbezit. Jiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Jiyu passt de bal in één keer door. Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ruowen is nu in balbezit. Ruowen geeft de bal voor. Kaixin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyu is nu in balbezit. Jiyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lianxiang geeft de bal voor. Yingying rent richting de bal. Yingying geeft een hoge lob. Qianqian is nu in balbezit. Qianqian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hanxiong is nu in balbezit. Haiguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiguang passt de bal in één keer door. Yijin is nu in balbezit. Yijin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 巴塞罗那 62%, Xuebai 85097 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC 巴塞罗那 - Xuebai 85097 1:1

59e minuut.
Yingying verovert de bal door een tackle van achteren. Yingying speelt de bal door. Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaixin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ruowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyu geeft een lange en hoge pass. Yingying is nu in balbezit. Yingying draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Guanghua verovert de bal door een tackle van achteren. Guanghua geeft de bal voor. Klungelig pakt Zhongtian de bal. Dongcheng is nu in balbezit. Dongcheng draait met de bal, schiet en ... Shuren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Haiguang passt de bal in één keer door. Jiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyu passt de bal met de wreef. Yijin rent richting de bal. Yijin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hanxiong is nu in balbezit. Hanxiong geeft de bal voor. Dongcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongtian rent richting de bal. Zhongtian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 巴塞罗那 - Xuebai 85097 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 巴塞罗那 56%, Xuebai 85097 44%.
FC 巴塞罗那 - Xuebai 85097 2:1