Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hanchao Teda Hangzhou Utd
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 27.4
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Yuanshuo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jiangli de bal. Jiangli geeft een lange en hoge pass. Mengqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengqi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mengqi onderschept slim de pass. Mengqi probeert naar een medespeler te passen. Jiangli rent richting de bal. Mengqi rent richting de bal. Mengqi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mengqi is nu in balbezit. Yunling onderschept slim de pass. Yunling geeft de bal voor. Dan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chuhang de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liqiang zal de hoekschop nemen. Shuai is nu in balbezit. Shuai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Jiangli verovert de bal door een tackle van achteren. Jiangli geeft de bal voor. Daar is Dekai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengqi is nu in balbezit. Mengqi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanchao Teda - Hangzhou Utd 0:1

18e minuut.
Shuai speelt de bal door. Jianbo rent richting de bal. Mengqi begaat een overtreding. Mengqi krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Chunri is nu in balbezit. Jianbo rent richting de bal. Shuai rent richting de bal. Shuai schiet op doel. Chuhang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hanchao Teda - Hangzhou Utd 1:1

26e minuut.
Yuanshuo met een sublieme pass. Pinjie rent richting de bal. Pinjie speelt de bal door. Jiangli rent richting de bal. Jiangli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Shuai draait met de bal, schiet en ... Chunri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xiuyuan probeert naar een medespeler te passen. Shuai rent richting de bal. Shuai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Yuanshuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuanshuo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Xianglong de bal. Jiangli rent richting de bal. Jiangli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanchao Teda 62%, Hangzhou Utd 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hanchao Teda - Hangzhou Utd 1:1

46e minuut.
Jiangli is nu in balbezit. Minghui onderschept slim de pass. Minghui probeert naar een medespeler te passen. Mengqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengqi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanchao Teda - Hangzhou Utd 1:2

49e minuut.
Jiangli onderschept slim de pass. Jiangli speelt de bal door. Mengqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengqi draait met de bal, schiet en ... Dekai probeert de bal aan de voet te houden. Yufeng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Xiuyuan speelt de bal door. Liqiang rent richting de bal. Jianbo rent richting de bal. Shuai rent richting de bal. Shuai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Jianbo verovert de bal door een tackle van achteren. Jianbo passt de bal zonder na te denken. Shuai rent richting de bal. Shuai schiet op doel. Chuhang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hanchao Teda - Hangzhou Utd 2:2

75e minuut.
Zihou is nu in balbezit. Zihou geeft een hoge lob. Jiangli is nu in balbezit. Jiangli haalt uit met een fantastische trap. Yufeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanchao Teda - Hangzhou Utd 2:3

87e minuut.
Shuai rent richting de bal. Xiuyuan is nu in balbezit. Shuai onderschept slim de pass. Jianbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Yuanshuo kopt de bal weg. Yunling rent richting de bal. Yunling speelt de bal door. Mengqi rent richting de bal. Mengqi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanchao Teda 46%, Hangzhou Utd 54%.
Hanchao Teda - Hangzhou Utd 2:3