Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
游来游去 FC N L Inventor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Dehua onderschept slim de pass. Dehua met een sublieme pass. Luoli rent richting de bal. Ruoyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruoyun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Qingliang verovert de bal door een tackle van achteren. Qingliang geeft een hoge lob. Zhentian heeft problemen om de bal te vangen. Ruoyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruoyun schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Xiuquan met een sublieme pass. Yingchao bereikt de bal nog maar net als eerste. Danping is nu in balbezit. Yingchao onderschept slim de pass. Yingchao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
游来游去 - FC N L Inventor 1:0

23e minuut.
Dehua bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuquan heeft problemen om de bal te vangen. Yingchao is nu in balbezit. Yingchao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Huisheng is nu in balbezit. Danping begaat een overtreding. Huisheng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jiangli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xingyuan controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 游来游去 52%, FC N L Inventor 48%.
游来游去 - FC N L Inventor 1:0

63e minuut.
Jiangli geeft een lange en hoge pass. Qingliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuefeng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Qingliang raakt geblesseerd tijdens het duel. Xiuquan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
游来游去 - FC N L Inventor 2:0

71e minuut.
Jiangli kan de bal niet met de borst controleren. Ruoyun rent richting de bal. Jiangli is nu in balbezit. Ruoyun onderschept slim de pass. Ruoyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
游来游去 - FC N L Inventor 2:1

76e minuut.
Xuefeng rent richting de bal. Zhenhuan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dehua. Dehua krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 游来游去 37%, FC N L Inventor 63%.
游来游去 - FC N L Inventor 2:1