Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daliwan Huanghe Dongfang Haiyin
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Boxiong met een sublieme pass. Daar is Qiyue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qiyue met een sublieme pass. Fangping rent richting de bal. Fangping haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Fangping is nu in balbezit. Qi is nu in balbezit. Fangping bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangping draait met de bal, schiet en ... Qi probeert de bal aan de voet te houden. Boxiong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Wei`an probeert naar een medespeler te passen. Guozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiyue onderschept slim de pass. Yonghui is nu in balbezit. Yonghui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daliwan Huanghe - Dongfang Haiyin 0:1

10e minuut.
Qi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianhua onderschept slim de pass. Lianhua probeert naar een medespeler te passen. Yonghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Shaogong met een snelle inworp. Daar is Duoduo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duoduo geeft een hoge lob. Lianhua is nu in balbezit. Lianhua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jingzhi geeft een lange en hoge pass. Xiaojian bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaojian passt de bal zonder na te denken. Yonghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Yibei is nu in balbezit. Yibei passt de bal met de wreef. Fangping rent richting de bal. Qi is nu in balbezit. Qi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Yongli trapt de bal weg. Qiyue kopt de bal weg. Shaogong controleert de bal met de borst. Yibei verovert de bal door een tackle van achteren. Yibei passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daliwan Huanghe 51%, Dongfang Haiyin 49%.
Daliwan Huanghe - Dongfang Haiyin 0:1

48e minuut.
Yuhu is nu in balbezit. Qiyue is nu in balbezit. Qiyue passt de bal in één keer door. Yonghui rent richting de bal. Yonghui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Qiyue is nu in balbezit. Ziwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiyue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qiyue krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Jingzhi verovert de bal door een tackle van achteren. Qiyue rent richting de bal. Wei`an begaat een overtreding. Wei`an krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Shaogong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fangping. Shaogong raakt geblesseerd tijdens het duel. Shaogong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yonghui rent richting de bal. Yonghui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ruyun met de inworp. Lianhua rent richting de bal. Lianhua speelt de bal door. Yonghui is nu in balbezit. Yonghui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daliwan Huanghe 47%, Dongfang Haiyin 53%.
Daliwan Huanghe - Dongfang Haiyin 0:1