Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haihe Guanggu 冠军AC大连
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Lianyun geeft een hoge lob. Shaokun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaokun passt de bal in één keer door. Qiqi rent richting de bal. Qiqi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chao bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunqiao verovert de bal door een tackle van achteren. Chunqiao passt de bal zonder na te denken. Shaokun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaokun geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Shaokun met een snelle inworp. Qiqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dingding ... Strafschop! Qiqi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Qiqi kan niet meer verder spelen. Chunyan komt het veld opgelopen. Junming neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Haihe Guanggu - 冠军AC大连 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haihe Guanggu 72%, 冠军AC大连 28%.
Haihe Guanggu - 冠军AC大连 0:1

48e minuut.
Chunyan passt de bal met de wreef. Junming heeft problemen om de bal te vangen. Weihua maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Weihua naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Chao is nu in balbezit. Chunqiao onderschept slim de pass. Chunqiao geeft een hoge lob. Junming krijgt zijn hoofd ertegen. Qinglong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Hengran bereikt de bal nog maar net als eerste. Hengran geeft een hoge lob. Song kopt de bal weg. Daar is Yin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Hengran de bal. Qiangde rent richting de bal. Qiangde passt de bal met de wreef. Junming is nu in balbezit. Junming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Keqin speelt de bal door. Klungelig pakt Junming de bal. Haibin is nu in balbezit. Junming bereikt de bal nog maar net als eerste. Junming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longyan rent richting de bal. Longyan probeert naar een medespeler te passen. Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Shaokun rent richting de bal. Yongxin verovert de bal door een tackle van achteren. Yongxin met een sublieme pass. Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin schiet op doel. Yingjie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haihe Guanggu 57%, 冠军AC大连 43%.
Haihe Guanggu - 冠军AC大连 0:1