Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:27
  • Competitiewedstrijd: Yi League.02
  • Stadion: taishan Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2857
taishan Baoqiang Tianyahaijiao
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Sheng onderschept slim de pass. Sheng met een sublieme pass. Huixiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Qishan verovert de bal door een tackle van achteren. Qishan draait met de bal, schiet en ... Desheng bokst de bal weg. Paal!

15e minuut.
Guanhai rent richting de bal. Nima onderschept slim de pass. Nima speelt de bal door. Yangjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Yangjie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ruyun passt de bal met de wreef. Nima rent richting de bal. Sheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guibin met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Wangsong met de inworp. Yimin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tiesuo. Yimin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yimin kan niet meer verder spelen. Weibin komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Guibin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingqun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruyun. Ruyun krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Longyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Longyuan met een sublieme pass. Guanhai heeft problemen om de bal te vangen. Yangjie is nu in balbezit. Yangjie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
taishan - Baoqiang Tianyahaijiao 0:1

29e minuut.
Wangsong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weibin probeert naar een medespeler te passen. Guanhai rent richting de bal. Nima verovert de bal door een tackle van achteren. Nima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taishan 50%, Baoqiang Tianyahaijiao 50%.
taishan - Baoqiang Tianyahaijiao 0:1

50e minuut.
Fangui rent richting de bal. Menglin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fangui. Menglin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Menglin kan niet meer verder spelen. Jicai komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wangsong met een snelle inworp. Weibin is nu in balbezit. Weibin geeft de bal voor. Yangjie krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
taishan - Baoqiang Tianyahaijiao 0:2

54e minuut.
Sheng is nu in balbezit. Sheng passt de bal zonder na te denken. Qishan rent richting de bal. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
taishan - Baoqiang Tianyahaijiao 1:2

58e minuut.
Tiesuo is nu in balbezit. Tiesuo geeft een lange en hoge pass. Weibin probeert de bal aan de voet te houden. Qishan rent richting de bal. Qishan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fangui rent richting de bal. Fangui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
taishan - Baoqiang Tianyahaijiao 2:2

66e minuut.
Wangsong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nima is nu in balbezit. Guanhai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nima is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nima neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
taishan - Baoqiang Tianyahaijiao 2:3

90e minuut.
Rongzhen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liejun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nima geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taishan 55%, Baoqiang Tianyahaijiao 45%.
taishan - Baoqiang Tianyahaijiao 2:3