Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fujian Red Utd. TTTTT
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Jiang verovert de bal door een tackle van achteren. Jiang probeert naar een medespeler te passen. Zhongzheng is nu in balbezit. Zhongzheng haalt uit met een fantastische trap. Zhijun probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mingxian is nu in balbezit. Yuepeng is nu in balbezit. Mingxian rent richting de bal. Yuepeng rent richting de bal. Yuepeng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zhijun geeft de bal voor. Junzhe controleert de bal met de borst. Jiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Junzhe is nu in balbezit. Junzhe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Xiaochuan passt de bal in één keer door. Junzhe is nu in balbezit. Junzhe geeft een lange en hoge pass. Mingxian is nu in balbezit. Mingxian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - TTTTT 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fujian Red Utd. 41%, TTTTT 59%.
Fujian Red Utd. - TTTTT 1:0

55e minuut.
Yuepeng passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mingxian de bal. Jiang is nu in balbezit. Mingxian verovert de bal door een tackle van achteren. Mingxian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Junzhe passt de bal met de wreef. Zhenyue is nu in balbezit. Zhenyue geeft de bal voor. Rongzhen is nu in balbezit. Rongzhen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Yougen probeert de bal aan de voet te houden. Leilei kopt de bal weg. Yuepeng rent richting de bal. Mingxian is nu in balbezit. Mingxian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fujian Red Utd. 56%, TTTTT 44%.
Fujian Red Utd. - TTTTT 1:0