Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:27
  • Competitiewedstrijd: Yi League.03
  • Stadion: gooder Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2783
gooder Yongqiang Huangshan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Yugang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yalong met de inworp. Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenchuan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tianhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenchuan verovert de bal door een tackle van achteren. Kesheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kesheng krijgt een gele kaart. Wenchuan raakt geblesseerd tijdens het duel. Wenchuan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wenchuan is nu in balbezit. Kesheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wenchuan zijn tegenspeler op de grond. Wenchuan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gooder 47%, Yongqiang Huangshan 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gooder - Yongqiang Huangshan 0:0

53e minuut.
Runzhi is nu in balbezit. Tianhua rent richting de bal. Wenchuan maakt een afschuwelijke overtreding. Wenchuan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Mengde kopt de bal weg. Tianhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianhua passt de bal met de wreef. Shanyao rent richting de bal. Shanyao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - Yongqiang Huangshan 1:0

60e minuut.
Bingbing is nu in balbezit. Bingbing geeft de bal voor. Yugang heeft problemen om de bal te vangen. Shanyao rent richting de bal. Shanyao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Yalong met de inworp. Shouting met een sublieme pass. Shanyao bereikt de bal nog maar net als eerste. Shanyao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Yingyu is nu in balbezit. Shenyang geeft een lange en hoge pass. Daar is Xuanwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shanyao rent richting de bal. Shanyao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Xiaozhou rent richting de bal. Xiaozhou met een sublieme pass. Yingyu kan de bal niet met de borst controleren. Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gooder 46%, Yongqiang Huangshan 54%.
gooder - Yongqiang Huangshan 1:0