Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 13:27
  • Competitiewedstrijd: Yi League.03
  • Stadion: gooder Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2746
gooder Changcheng Zhenning
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Shenyang geeft een lange en hoge pass. Zhaolun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yuxin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shanyao de bal. Shanyao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - Changcheng Zhenning 1:0

2e minuut.
Haoyang heeft problemen om de bal te vangen. Haoyang passt de bal in één keer door. Jieshi controleert de bal met de borst. Shanyao is nu in balbezit. Shanyao haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Jieshi verovert de bal door een tackle van achteren. Jieshi geeft een lange en hoge pass. Aoyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Xilai verovert de bal door een tackle van achteren. Xilai draait met de bal, schiet en ... Yunfeng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zuo is nu in balbezit. Xilai onderschept slim de pass. Xilai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gooder - Changcheng Zhenning 1:1

7e minuut.
Wenchuan probeert de bal met de borst te controleren. Jieshi is nu in balbezit. Wenchuan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wenchuan krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Klungelig pakt Shouting de bal. Shouting speelt de bal door. Daar is Wenchuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shanyao bereikt de bal nog maar net als eerste. Shanyao draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Mengde probeert naar een medespeler te passen. Bingbing rent richting de bal. Bingbing passt de bal zonder na te denken. Shanyao rent richting de bal. Shanyao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Aoyun heeft problemen om de bal te vangen. Shouting rent richting de bal. Haoyang verovert de bal door een tackle van achteren. Xilai rent richting de bal. Xilai haalt uit met een fantastische trap. Paal! Yunfeng bokst de bal weg.

27e minuut.
Inworp. Zhaolun met een snelle inworp. Shouting rent richting de bal. Haoyang onderschept slim de pass. Haoyang passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bingbing met een snelle inworp. Boyue is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wenchuan. Wenchuan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

35e minuut.
Jieshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jieshi speelt de bal door. Xilai rent richting de bal. Xilai haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zuo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Yuxin geeft een lange en hoge pass. Shenyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shenyang geeft een hoge lob. Shanyao rent richting de bal. Shanyao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gooder 53%, Changcheng Zhenning 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gooder - Changcheng Zhenning 1:1

52e minuut.
Yuxin rent richting de bal. Yalong onderschept slim de pass. Jicheng rent richting de bal. Yalong onderschept slim de pass. Yalong schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Yuxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuxin probeert naar een medespeler te passen. Pujie controleert de bal met de borst. Xilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xilai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yuxin geeft een hoge lob. Mengde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pujie rent richting de bal. Xilai verovert de bal door een tackle van achteren. Xilai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Yalong met een snelle inworp. Shouting is nu in balbezit. Haoyang is nu in balbezit. Shouting verovert de bal door een tackle van achteren. Shouting geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jieshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jieshi passt de bal in één keer door. Xilai is nu in balbezit. Xilai draait met de bal, schiet en ... Zuo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gooder 50%, Changcheng Zhenning 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gooder - Changcheng Zhenning 1:1