Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
مصر سيتي Mo Team
4-3-3 Dynamic Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 20.1
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Marid probeert naar een medespeler te passen. Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermes speelt de bal door. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Durna verovert de bal door een tackle van achteren. Durna passt de bal in één keer door. Kermes is nu in balbezit. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - Mo Team 1:0

13e minuut.
Piţigoi kopt de bal weg. Durna probeert de bal aan de voet te houden. Abd Rabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durna is nu in balbezit. Durna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Piţigoi krijgt zijn hoofd ertegen. Bakry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - Mo Team 2:0

18e minuut.
Kermes rent richting de bal. Abd El-Ati rent richting de bal. Abd El-Ati passt de bal zonder na te denken. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Abd Rabo rent richting de bal. Kermes onderschept slim de pass. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - Mo Team 3:0

21e minuut.
Piţigoi passt de bal zonder na te denken. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz geeft een hoge lob. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Abd Rabo verovert de bal door een tackle van achteren. Abd Rabo speelt de bal door. Klungelig pakt Sadik de bal. Durna verovert de bal door een tackle van achteren. Durna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kermes rent richting de bal. Daar is Piţigoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - Mo Team 4:0

35e minuut.
Marid is nu in balbezit. Al-Sharnouby verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Sharnouby met een sublieme pass. Makeen rent richting de bal. Makeen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Al-Sharnouby verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Sharnouby speelt de bal door. Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Abd Rabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durna geeft een hoge lob. Daar is Mohamed Abou Traika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz passt de bal in één keer door. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi draait met de bal, schiet en ... Bakry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مصر سيتي 30%, Mo Team 70%.
مصر سيتي - Mo Team 4:0

46e minuut.
Barroso komt het veld opgelopen. Talıb komt het veld opgelopen. Agate komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Barroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marid rent richting de bal. Marid passt de bal in één keer door. Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Razim rent richting de bal. Kermes onderschept slim de pass. Kermes passt de bal in één keer door. Talıb bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - Mo Team 5:0

62e minuut.
Durna bereikt de bal nog maar net als eerste. Durna geeft een hoge lob. Daar is Abd El-Ati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talıb is nu in balbezit. Talıb haalt uit met een fantastische trap. Bakry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barroso zal de hoekschop nemen. Mohamed Abou Traika bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıb verovert de bal door een tackle van achteren. Talıb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Durna probeert naar een medespeler te passen. Kermes is nu in balbezit. Kermes probeert naar een medespeler te passen. Talıb rent richting de bal. Talıb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Hultin met een sublieme pass. Talıb bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıb passt de bal met de wreef. Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Abd El-Ati is nu in balbezit. Abd El-Ati geeft een hoge lob. Marid kopt de bal weg. Kermes probeert de bal met de borst te controleren. Kermes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Bakry trapt de bal weg. Durna kopt de bal weg. Daar is Talıb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talıb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Durna passt de bal met de wreef. Kermes rent richting de bal. Kermes geeft de bal voor. Talıb rent richting de bal. Talıb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مصر سيتي 31%, Mo Team 69%.
مصر سيتي - Mo Team 5:0