Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lamasia_delcatalan Pyramids
442 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 35.3
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Asif is nu in balbezit. Garanhão onderschept slim de pass. Kashaba begaat een overtreding. Kashaba krijgt een gele kaart. Garanhão raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fatin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. El-Namlah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stüff rent richting de bal. Stüff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lamasia_delcatalan - Pyramids 0:1

14e minuut.
Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Garanhão rent richting de bal. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński haalt uit met een fantastische trap. Zenhom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Garanhão is nu in balbezit. Garanhão passt de bal zonder na te denken. Stüff is nu in balbezit. Stüff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lamasia_delcatalan - Pyramids 0:2

25e minuut.
Cristache geeft een hoge lob. Nawaf is nu in balbezit. Stüff verovert de bal door een tackle van achteren. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lamasia_delcatalan - Pyramids 0:3

33e minuut.
Garanhão rent richting de bal. Stüff is nu in balbezit. Garanhão is nu in balbezit. Stüff is nu in balbezit. Stüff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Scamă met een sublieme pass. Śleszyński probeert de bal met de borst te controleren. Śleszyński probeert naar een medespeler te passen. Stüff rent richting de bal. Stüff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Karaiskakis geeft een lange en hoge pass. Garanhão kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nawaf de bal onder controle te krijgen. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamasia_delcatalan 65%, Pyramids 35%.
lamasia_delcatalan - Pyramids 0:3

49e minuut.
Nawaf rent richting de bal. Stüff onderschept slim de pass. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński haalt uit met een fantastische trap. El-Namlah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamasia_delcatalan - Pyramids 0:4

58e minuut.
Fatin geeft de bal voor. Śleszyński speelt de bal door. Klungelig pakt Hanif de bal. Andone rent richting de bal. Andone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Karaiskakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andone is nu in balbezit. Andone speelt de bal door. Stüff rent richting de bal. Stüff draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Andone geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zenhom de bal. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński draait met de bal, schiet en ... El-Namlah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lamasia_delcatalan - Pyramids 0:5

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanif zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fatin rent richting de bal. Hadji onderschept slim de pass. Hadji geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă met een sublieme pass. Andone rent richting de bal. Andone geeft een hoge lob. Śleszyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Śleszyński probeert de bal aan de voet te houden. Garanhão probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stüff de bal. Stüff schiet op doel. Zenhom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lamasia_delcatalan - Pyramids 0:6

85e minuut.
Ubaid passt de bal in één keer door. Śleszyński rent richting de bal. Asif met een sublieme pass. Daar is Śleszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śleszyński speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stüff rent richting de bal. Stüff geeft een lange en hoge pass. Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nawaf de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamasia_delcatalan - Pyramids 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamasia_delcatalan 74%, Pyramids 26%.
lamasia_delcatalan - Pyramids 0:7