Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:13
  • Competitiewedstrijd: El Momtaz
  • Stadion: Pyramids Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Pyramids United Cairo
Attack Tactiek kayle
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
35.3 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Thabit rent richting de bal. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid speelt de bal door. Ubayy rent richting de bal. Ubayy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Andone kopt de bal weg. Daar is Wafiq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wafiq speelt de bal door. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Cristache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristache. Cristache krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Essam kopt de bal weg. Jafar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Janiszewski de bal. Thabit is nu in balbezit. Thabit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wafiq met een sublieme pass. Daar is Sajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajid passt de bal met de wreef. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit schiet op doel. Valenzuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thabit rent richting de bal. Thabit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jafar geeft een lange en hoge pass. Thabit springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - United Cairo 0:1

18e minuut.
Karaiskakis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jafar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubayy rent richting de bal. Ubayy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ubayy de bal. Ubayy haalt uit met een fantastische trap. Valenzuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - United Cairo 0:2

39e minuut.
Klungelig pakt Sajid de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Daar is Garanhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajid is nu in balbezit. Sajid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jafar kopt de bal weg. Klungelig pakt Wafiq de bal. Wafiq met een sublieme pass. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sajid is nu in balbezit. Sajid passt de bal met de wreef. Thabit rent richting de bal. Thabit draait met de bal, schiet en ... Valenzuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - United Cairo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyramids 65%, United Cairo 35%.
Pyramids - United Cairo 0:3

47e minuut.
Andone is nu in balbezit. Wafiq verovert de bal door een tackle van achteren. Wafiq passt de bal met de wreef. Ubayy rent richting de bal. Ubayy schiet op doel. Valenzuela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Ubayy geeft een lange en hoge pass. Wafiq probeert de bal met de borst te controleren. Wafiq probeert naar een medespeler te passen. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wafiq is nu in balbezit. Wafiq geeft de bal voor. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - United Cairo 0:4

60e minuut.
Wafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Wafiq geeft een hoge lob. Janiszewski kopt de bal weg. Ubayy rent richting de bal. Ubayy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit is nu in balbezit. Thabit passt de bal in één keer door. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Valenzuela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ubayy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubayy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - United Cairo 0:5

68e minuut.
Thabit is nu in balbezit. Wafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Wafiq passt de bal in één keer door. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid schiet op doel. Valenzuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Janiszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jafar met een snelle inworp. Ubayy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubayy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Essam geeft een lange en hoge pass. Ubayy rent richting de bal. Ubayy passt de bal met de wreef. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar onderschept slim de pass. Jafar met een sublieme pass. Thabit is nu in balbezit. Thabit draait met de bal, schiet en ... Valenzuela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - United Cairo 0:6

79e minuut.
Wafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Wafiq passt de bal in één keer door. Andone speelt de bal door. Jafar speelt de bal door. Thabit rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jafar passt de bal zonder na te denken. Sajid met een sublieme pass. Thabit rent richting de bal. Thabit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - United Cairo 0:7

85e minuut.
Klungelig pakt Śleszyński de bal. Thabit verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andone. Thabit wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Cristache kopt de bal weg. Wafiq geeft een lange en hoge pass. Thabit rent richting de bal. Thabit schiet op doel. Valenzuela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - United Cairo 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyramids 72%, United Cairo 28%.
Pyramids - United Cairo 0:8