Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Souhag Nady Ghazl El Mahla
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ewees probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Wahid rent richting de bal. Al-Kawkby bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Wahid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mahdt geeft een hoge lob. Amir kopt de bal weg. Klungelig pakt Fatin de bal. Abdul-Wahid rent richting de bal. Abdul-Wahid haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Shehatah Abu Kaif is nu in balbezit. Shehatah Abu Kaif passt de bal zonder na te denken. Amir is nu in balbezit. Amir draait met de bal, schiet en ... Amir probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Souhag - Nady Ghazl El Mahla 0:1

44e minuut.
Amir rent richting de bal. Amir geeft de bal voor. Inworp. Bo`smat met een snelle inworp. Shehatah Abu Kaif geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Souhag 51%, Nady Ghazl El Mahla 49%.
AC Souhag - Nady Ghazl El Mahla 0:1

49e minuut.
Humam rent richting de bal. Humam met een sublieme pass. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir onderschept slim de pass. Amir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ahmad bokst de bal weg.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bo`smat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amir rent richting de bal. Amir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lahab is nu in balbezit. El-Nemr rent richting de bal. El-Nemr geeft de bal voor. Zein rent richting de bal. Zein geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lahab geeft de bal voor. Haitham heeft problemen om de bal te vangen. Lahab is nu in balbezit. Lahab schiet op doel. Fahad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Souhag - Nady Ghazl El Mahla 1:1

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fahad niet meer kan verder spelen. El-Gayyar komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ewees bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewees probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haitham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul-Wahid rent richting de bal. Abdul-Wahid haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Al-Kawkby kopt de bal weg. Shehatah Abu Kaif is nu in balbezit. Amir is nu in balbezit. Shehatah Abu Kaif onderschept slim de pass. Shehatah Abu Kaif draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Souhag - Nady Ghazl El Mahla 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Souhag 34%, Nady Ghazl El Mahla 66%.
AC Souhag - Nady Ghazl El Mahla 1:2