Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS El-Saloum Dziadersi
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jameel bereikt de bal nog maar net als eerste. Aboutraika verovert de bal door een tackle van achteren. Aboutraika speelt de bal door. Islam rent richting de bal. Islam draait met de bal, schiet en ... Abdelwahid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Hafez passt de bal met de wreef. Masruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Masruq passt de bal zonder na te denken. Elkhateib bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateib haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hafez speelt de bal door. Aboutraika heeft problemen om de bal te vangen. Masruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Masruq draait met de bal, schiet en ... Abbas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS El-Saloum - Dziadersi 1:0

14e minuut.
Yasien probeert naar een medespeler te passen. Mazin rent richting de bal. Mazin speelt de bal door. Yasien rent richting de bal. Yasien schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Abbas trapt de bal weg. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani geeft de bal voor. Utbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Utbah haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is El-Shater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS El-Saloum - Dziadersi 1:1

17e minuut.
El-Gayyar is nu in balbezit. Hani begaat een overtreding. El-Gayyar raakt geblesseerd tijdens het duel. Jameel met een snel genomen vrije trap. Daar is Hafez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhateib is nu in balbezit. Elkhateib schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hani rent richting de bal. El-Gayyar onderschept slim de pass. El-Gayyar passt de bal in één keer door. Yasien rent richting de bal. Yasien schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
passt de bal zonder na te denken. Gahli is nu in balbezit. Gahli passt de bal in één keer door. Utbah rent richting de bal. Utbah draait met de bal, schiet en ... Abdelwahid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Osama geeft de bal voor. Mazin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hafez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhateib bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateib schiet op doel. Abbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS El-Saloum 57%, Dziadersi 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS El-Saloum - Dziadersi 1:1

50e minuut.
El-Shater verovert de bal door een tackle van achteren. El-Shater geeft een lange en hoge pass. Islam bereikt de bal nog maar net als eerste. Islam haalt uit met een fantastische trap. Abdelwahid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS El-Saloum - Dziadersi 1:2

54e minuut.
Hafez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mazin met een snelle inworp. Yasien rent richting de bal. Yasien geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Yasien speelt de bal door. Elkhateib is nu in balbezit. Elkhateib passt de bal zonder na te denken. Gahli rent richting de bal. Gahli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS El-Saloum 48%, Dziadersi 52%.
AS El-Saloum - Dziadersi 1:2