Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asfar El-Jazeerah ZAMALEK FC 1911
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


27e minuut.
Qasim onderschept slim de pass. Qasim probeert naar een medespeler te passen. Dia` El Din bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Tayer rent richting de bal. El-Tayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Imad met een sublieme pass. El-Oksh bereikt de bal nog maar net als eerste. Howash onderschept slim de pass. Ahmed rent richting de bal. Ahmed schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Ramy de bal. Abdul- Matin onderschept slim de pass. Abdul- Matin geeft een hoge lob. Dia` El Din is nu in balbezit. Dia` El Din haalt uit met een fantastische trap. El-Banhawy bokst de bal weg.

43e minuut.
Zafar rent richting de bal. Bahir onderschept slim de pass. Bahir passt de bal met de wreef. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar El-Jazeerah - ZAMALEK FC 1911 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar El-Jazeerah 49%, ZAMALEK FC 1911 51%.
Asfar El-Jazeerah - ZAMALEK FC 1911 0:1

49e minuut.
Howash rent richting de bal. Howash haalt uit met een fantastische trap. Daar is Qasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hud, Houd is nu in balbezit. Hud, Houd haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moawwad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Zafar controleert de bal met de borst. El-Tayer verovert de bal door een tackle van achteren. El-Tayer passt de bal zonder na te denken. Ahmed rent richting de bal. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bahir geeft een hoge lob. Imad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El-Tayer rent richting de bal. El-Tayer draait met de bal, schiet en ... Farghali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
El-Oksh geeft de bal voor. Farghali kopt de bal weg. Negm speelt de bal door. Ahmed rent richting de bal. Ahmed draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar El-Jazeerah 52%, ZAMALEK FC 1911 48%.
Asfar El-Jazeerah - ZAMALEK FC 1911 0:1