Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZAMALEK FC 1911 Welad Qenna
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Hajjaj passt de bal met de wreef. El-Abd rent richting de bal. Zafar verovert de bal door een tackle van achteren. Hajjaj rent richting de bal. Hajjaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZAMALEK FC 1911 - Welad Qenna 0:1

9e minuut.
Sami rent richting de bal. Sami geeft een lange en hoge pass. Farghali kopt de bal weg. Hajjaj is nu in balbezit. Hajjaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Abdul-Haqq trapt de bal weg van het doel. Sami rent richting de bal. Sami passt de bal in één keer door. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj schiet op doel. De bal raakt de paal. El-Banhawy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Zafar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj draait met de bal, schiet en ... El-Banhawy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Osama met een harde bal richting middenveld. Howash kopt de bal weg. Rashwan is nu in balbezit. Ahmed onderschept slim de pass. Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Howash verovert de bal door een tackle van achteren. Howash geeft een lange en hoge pass. Abd El-Zaher heeft problemen om de bal te vangen. Ahmed onderschept slim de pass. Ahmed haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Haqq bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZAMALEK FC 1911 - Welad Qenna 1:1

44e minuut.
Sami rent richting de bal. Hud, Houd onderschept slim de pass. Hud, Houd met een sublieme pass. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAMALEK FC 1911 - Welad Qenna 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAMALEK FC 1911 64%, Welad Qenna 36%.
ZAMALEK FC 1911 - Welad Qenna 2:1

53e minuut.
Sami bereikt de bal nog maar net als eerste. Howash rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sami. Sami krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Imad is nu in balbezit. El Shirbini onderschept slim de pass. El Shirbini speelt de bal door. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Abd El-Zaher kopt de bal weg. Klungelig pakt Abdul-Azim de bal. Abdul-Azim passt de bal in één keer door. Hajjaj rent richting de bal. Hajjaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Abdul- Matin met een snelle inworp. Negm is nu in balbezit. Begato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Begato is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Abdul-Azim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Howash bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt El Shirbini zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, El Shirbini moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! El Shirbini schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Howash passt de bal in één keer door. El-Abd bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd passt de bal zonder na te denken. Hajjaj rent richting de bal. Hajjaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAMALEK FC 1911 55%, Welad Qenna 45%.
ZAMALEK FC 1911 - Welad Qenna 2:1