Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peintres Fabuleux Bourgmestres Automatiques
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Wirion haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Augereau trapt de bal weg. Jacquet kopt de bal weg. Bousser met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Mercadier de bal. Ozdemir rent richting de bal. Ozdemir geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mercadier neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcadier rent richting de bal. Marcadier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Fabuleux - Bourgmestres Automatiques 1:0

24e minuut.
Karger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauler met een snelle inworp. Elvinger is nu in balbezit. Elvinger haalt uit met een fantastische trap. Augereau bokst de bal weg.

29e minuut.
Tosseng rent richting de bal. Tosseng geeft een lange en hoge pass. Bauler kopt de bal weg. Daar is Wirion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wirion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wilhelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kintiger verovert de bal door een tackle van achteren. Kintiger met een sublieme pass. Elvinger rent richting de bal. Elvinger met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peintres Fabuleux - Bourgmestres Automatiques 1:1

37e minuut.
Jacquet met een sublieme pass. Karger bereikt de bal nog maar net als eerste. Karger geeft de bal voor. Marcadier is nu in balbezit. Marcadier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Wilhelm passt de bal in één keer door. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet passt de bal zonder na te denken. Marcadier heeft problemen om de bal te vangen. Marcadier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Fabuleux - Bourgmestres Automatiques 2:1

43e minuut.
Tosseng rent richting de bal. Jacquet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bousser. Bousser krijgt een gele kaart. Jacquet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camara komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peintres Fabuleux 51%, Bourgmestres Automatiques 49%.
Peintres Fabuleux - Bourgmestres Automatiques 2:1

47e minuut.
Kintiger geeft de bal voor. Jacoby is nu in balbezit. Jacoby geeft een hoge lob. Daar is Bauler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jacquet speelt de bal door. Marcadier heeft problemen om de bal te vangen. Kintiger begaat een overtreding. Marcadier roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Marcadier kan niet meer verder spelen. Labate komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Jacquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacquet haalt uit met een fantastische trap. Labate krijgt zijn hoofd ertegen. Labate krijgt zijn hoofd ertegen. Tanson kopt de bal weg. Bernardy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ozdemir passt de bal in één keer door. Wirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirion passt de bal zonder na te denken. Bauler is nu in balbezit. Bauler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peintres Fabuleux 47%, Bourgmestres Automatiques 53%.
Peintres Fabuleux - Bourgmestres Automatiques 2:1