Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corsaires Sorciers Brillants
CorsoLux Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 21.1
excellent Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Britz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Staudt de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konsbrück geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Britz kopt de bal weg. Bourdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Feinen onderschept slim de pass. Feinen met een sublieme pass. Blum bereikt de bal nog maar net als eerste. Britz verovert de bal door een tackle van achteren. Britz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Breckler verovert de bal door een tackle van achteren. Berchem rent richting de bal. Feinen onderschept slim de pass. Britz bereikt de bal nog maar net als eerste. Britz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller passt de bal zonder na te denken. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen haalt uit met een fantastische trap. Bourdon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Sorciers Brillants 1:0

15e minuut.
Bauler passt de bal met de wreef. Britz heeft problemen om de bal te vangen. Britz probeert naar een medespeler te passen. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Sorciers Brillants 2:0

20e minuut.
Britz rent richting de bal. Britz passt de bal met de wreef. Feinen rent richting de bal. Feinen haalt uit met een fantastische trap. Bourdon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Sorciers Brillants 3:0

22e minuut.
Bauler met een snelle inworp. Konsbrück is nu in balbezit. Konsbrück geeft een hoge lob. Britz rent richting de bal. Britz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Baduel speelt de bal door. Bauler is nu in balbezit. Bauler passt de bal zonder na te denken. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen schiet op doel. Bourdon bokst de bal weg.

28e minuut.
Kellner geeft de bal voor. Feinen is nu in balbezit. Feinen geeft een hoge lob. Britz rent richting de bal. Britz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kellner met de inworp. Bauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauler passt de bal zonder na te denken. Britz bereikt de bal nog maar net als eerste. Britz draait met de bal, schiet en ... Bourdon bokst de bal weg.

38e minuut.
Bianchini rent richting de bal. Janvier onderschept slim de pass. Janvier probeert naar een medespeler te passen. Britz is nu in balbezit. Britz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bauler geeft een lange en hoge pass. Staudt bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen onderschept slim de pass. Feinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Sorciers Brillants 4:0

43e minuut.
Daar is Muller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauler is nu in balbezit. Bauler passt de bal met de wreef. Feinen rent richting de bal. Feinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Sorciers Brillants 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corsaires 37%, Sorciers Brillants 63%.
Corsaires - Sorciers Brillants 5:0

48e minuut.
Feinen probeert de bal met de borst te controleren. Feinen passt de bal met de wreef. Britz rent richting de bal. Britz schiet op doel. Bourdon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Sorciers Brillants 6:0

48e minuut.
Belli passt de bal zonder na te denken. Margue speelt de bal door. Britz rent richting de bal. Feinen rent richting de bal. Feinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Bauler de bal onder controle te krijgen. Lux is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kellner. Kellner krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Konsbrück is nu in balbezit. Konsbrück probeert naar een medespeler te passen. Feinen speelt de bal door. Britz rent richting de bal. Britz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Sorciers Brillants 7:0

58e minuut.
Doeltrap. Bourdon trapt de bal weg. Kellner speelt de bal door. Britz rent richting de bal. Britz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bourdon trapt de bal weg van het doel. Kellner kopt de bal weg. Feinen is nu in balbezit. Feinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Sorciers Brillants 8:0

82e minuut.
Bauler heeft problemen om de bal te vangen. Bauler geeft een hoge lob. Breckler is nu in balbezit. Feinen onderschept slim de pass. Feinen draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Feinen rent richting de bal. Britz heeft problemen om de bal te vangen. Britz passt de bal zonder na te denken. Feinen is nu in balbezit. Feinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Sorciers Brillants 9:0

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Gonderinger de bal onder controle te krijgen. Kellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellner passt de bal in één keer door. Britz bereikt de bal nog maar net als eerste. Britz haalt uit met een fantastische trap. Bourdon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kellner geeft de bal voor. Staudt verovert de bal door een tackle van achteren. Konsbrück is nu in balbezit. Konsbrück geeft een lange en hoge pass. Feinen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Kellner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kellner speelt de bal door. Britz rent richting de bal. Britz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corsaires - Sorciers Brillants 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corsaires 27%, Sorciers Brillants 73%.
Corsaires - Sorciers Brillants 10:0