Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bourgmestres Automatiques Chanteurs Bruns
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Goebel onderschept slim de pass. Crapa probeert naar een medespeler te passen. Castanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Castanet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castanet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Automatiques - Chanteurs Bruns 0:1

18e minuut.
Ozdemir probeert naar een medespeler te passen. Desreumaux is nu in balbezit. Desreumaux geeft de bal voor. Goebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Goebel probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Goebel geeft een lange en hoge pass. Castanet kopt de bal weg. Kintiger geeft een hoge lob. Wirion rent richting de bal. Wirion haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Osch heeft problemen om de bal te vangen. Jambon probeert naar een medespeler te passen. Gerson kopt de bal weg. Castanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Kerschen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crapa is nu in balbezit. Crapa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Desreumaux geeft een hoge lob. Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kerschen krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Jacoby rent richting de bal. Jacoby passt de bal zonder na te denken. Osch verovert de bal door een tackle van achteren. Kintiger rent richting de bal. Kintiger geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Automatiques 47%, Chanteurs Bruns 53%.
Bourgmestres Automatiques - Chanteurs Bruns 0:1

56e minuut.
Castanet rent richting de bal. Kintiger rent richting de bal. Castanet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castanet krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gerson passt de bal met de wreef. Crapa is nu in balbezit. Crapa met een sublieme pass. Castanet rent richting de bal. Castanet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Crapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crapa passt de bal met de wreef. Castanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanet haalt uit met een fantastische trap. Tosseng onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kerschen is nu in balbezit. Kintiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanet is nu in balbezit. Crapa is nu in balbezit. Crapa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Automatiques - Chanteurs Bruns 0:2

72e minuut.
Elvinger passt de bal in één keer door. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen passt de bal in één keer door. Wirion is nu in balbezit. Wirion haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Automatiques - Chanteurs Bruns 1:2

80e minuut.
Gerson met een sublieme pass. Crapa rent richting de bal. Crapa passt de bal zonder na te denken. Castanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Crapa speelt de bal door. Klungelig pakt Tosseng de bal. Castanet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tosseng moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tosseng kan niet meer verder spelen. Jurion komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kintiger met een sublieme pass. Elvinger rent richting de bal. Elvinger passt de bal zonder na te denken. Wirion is nu in balbezit. Wirion draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Kintiger rent richting de bal. Kintiger probeert naar een medespeler te passen. Colling heeft problemen om de bal te vangen. Elvinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvinger draait met de bal, schiet en ... Jambon bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Automatiques 54%, Chanteurs Bruns 46%.
Bourgmestres Automatiques - Chanteurs Bruns 1:2