Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing FC Union Luxembourg Peintres Fabuleux
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Friob bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorn onderschept slim de pass. Thorn passt de bal zonder na te denken. D`exelle bereikt de bal nog maar net als eerste. D`exelle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Thorn geeft de bal voor. Schaus kopt de bal weg. Daar is Wilhelm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap. Augereau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D`exelle rent richting de bal. D`exelle draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Donckels de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Thorn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilhelm rent richting de bal. Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Berger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Wilhelm kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Doornbos de bal onder controle te krijgen. Labate bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Thorn probeert naar een medespeler te passen. Berger is nu in balbezit. Berger passt de bal in één keer door. D`exelle is nu in balbezit. D`exelle schiet op doel. Augereau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Camara probeert naar een medespeler te passen. Kinnen rent richting de bal. Kinnen probeert naar een medespeler te passen. D`exelle rent richting de bal. D`exelle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Donckels is nu in balbezit. Camara begaat een overtreding. Donckels is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kinnen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing FC Union Luxembourg - Peintres Fabuleux 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing FC Union Luxembourg 52%, Peintres Fabuleux 48%.
Racing FC Union Luxembourg - Peintres Fabuleux 1:0

49e minuut.
Cunha rent richting de bal. Wilhelm is nu in balbezit. Cunha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cunha is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Friob speelt de bal door. Mercadier rent richting de bal. Mercadier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Labate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Coignard geeft de bal voor. Bernard is nu in balbezit. Labate begaat een overtreding. Labate krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kinnen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berger is nu in balbezit. Berger speelt de bal door. Donckels is nu in balbezit. Donckels draait met de bal, schiet en ... Augereau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Coignard geeft de bal voor. Inworp. Thorn met de inworp. Berger is nu in balbezit. Berger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing FC Union Luxembourg 47%, Peintres Fabuleux 53%.
Racing FC Union Luxembourg - Peintres Fabuleux 1:0