Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ministres Verts Professeurs Invincibles
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Prüm is nu in balbezit. Prüm geeft een lange en hoge pass. Saibene rent richting de bal. Saibene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Schank probeert naar een medespeler te passen. Cadre heeft problemen om de bal te vangen. Cadre passt de bal zonder na te denken. Saibene bereikt de bal nog maar net als eerste. Saibene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Baur rent richting de bal. Pitel begaat een overtreding. Baur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grethen wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ministres Verts - Professeurs Invincibles 0:1

36e minuut.
Baustert is nu in balbezit. Grethen onderschept slim de pass. Grethen probeert naar een medespeler te passen. Adam is nu in balbezit. Adam haalt uit met een fantastische trap. de Scherff bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ministres Verts - Professeurs Invincibles 0:2

43e minuut.
Klungelig pakt Cadre de bal. Cadre geeft een lange en hoge pass. Baur met een sublieme pass. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ministres Verts 53%, Professeurs Invincibles 47%.
Ministres Verts - Professeurs Invincibles 0:2

50e minuut.
Cadre passt de bal in één keer door. Marson geeft de bal voor. Guevel rent richting de bal. Guevel geeft de bal voor. Adam krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Willmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiel onderschept slim de pass. Thiel met een sublieme pass. Grethen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Doeltrap. de Scherff trapt de bal weg van het doel. Sangare kopt de bal weg. Grethen rent richting de bal. Grethen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Schank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grethen bereikt de bal nog maar net als eerste. Willmar is nu in balbezit. Grethen onderschept slim de pass. Grethen haalt uit met een fantastische trap. de Scherff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ministres Verts 56%, Professeurs Invincibles 44%.
Ministres Verts - Professeurs Invincibles 0:2