Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policiens Mystérieux Aviateurs Courageux
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernin geeft de bal voor. Decker is nu in balbezit. Decker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Karels is nu in balbezit. Decker verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karels. Karels krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Karels met een snelle inworp. Huberty bereikt de bal nog maar net als eerste. Huberty geeft de bal voor. Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal haalt uit met een fantastische trap. Ducellier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Wehenkel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chaboissier komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Remy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dahm probeert de bal aan de voet te houden. Kroll is nu in balbezit. Kroll geeft de bal voor. Klungelig pakt Grimal de bal. Grimal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Huberty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Helminger komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Decker met een sublieme pass. Biever is nu in balbezit. Biever geeft een hoge lob. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Karels geeft een hoge lob. Kroll rent richting de bal. Grimal verovert de bal door een tackle van achteren. Chaboissier is nu in balbezit. Chaboissier haalt uit met een fantastische trap. Ducellier bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiens Mystérieux - Aviateurs Courageux 0:1

42e minuut.
Chaboissier onderschept slim de pass. Chaboissier passt de bal in één keer door. Dahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal onderschept slim de pass. Grimal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Grettnich rent richting de bal. Kirchens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchens geeft een hoge lob. Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiens Mystérieux 52%, Aviateurs Courageux 48%.
Policiens Mystérieux - Aviateurs Courageux 0:1

51e minuut.
Faber met een sublieme pass. Kirchens rent richting de bal. Kirchens passt de bal met de wreef. Chaboissier is nu in balbezit. Chaboissier draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Chaboissier passt de bal in één keer door. Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal passt de bal met de wreef. Helminger is nu in balbezit. Helminger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kerschen geeft de bal voor. Eberhard kan de bal niet met de borst controleren. Grettnich rent richting de bal. Grettnich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Policiens Mystérieux - Aviateurs Courageux 1:1

73e minuut.
Inworp. Zennane met de inworp. Henkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaboissier onderschept slim de pass. Chaboissier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiens Mystérieux 62%, Aviateurs Courageux 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Policiens Mystérieux - Aviateurs Courageux 1:1