Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Princes Noirs Savants Aveugles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Wilmar is nu in balbezit. Wilmar geeft een lange en hoge pass. Junius heeft problemen om de bal te vangen. Kelsen is nu in balbezit. Kelsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wilmar probeert naar een medespeler te passen. Gillen rent richting de bal. Gillen speelt de bal door. Kelsen is nu in balbezit. Kelsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ecker kopt de bal weg. Daar is Lenners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imdahl rent richting de bal. Imdahl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bellion met een harde bal richting middenveld. Wilmar kopt de bal weg. Kelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Raus geeft de bal voor. Daar is D`exelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirsch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes Noirs 46%, Savants Aveugles 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Princes Noirs - Savants Aveugles 0:0

55e minuut.
Hoscheit rent richting de bal. Hoscheit geeft een lange en hoge pass. Imdahl rent richting de bal. Imdahl draait met de bal, schiet en ... Senegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Noirs - Savants Aveugles 1:0

68e minuut.
Christophe speelt de bal door. Wilmar rent richting de bal. Wilmar passt de bal in één keer door. Ecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes Noirs 49%, Savants Aveugles 51%.
Princes Noirs - Savants Aveugles 1:0