Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banquiers Honnêtes Guerriers Oranges
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Ihry speelt de bal door. Erbetta rent richting de bal. Erbetta met een sublieme pass. Pierret is nu in balbezit. Pierret haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Strasser de bal onder controle te krijgen. Hartmann is nu in balbezit. Cillien bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Honnêtes - Guerriers Oranges 1:0

39e minuut.
Ihry geeft een hoge lob. Strasser rent richting de bal. Strasser speelt de bal door. Pierret is nu in balbezit. Pierret draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banquiers Honnêtes 59%, Guerriers Oranges 41%.
Banquiers Honnêtes - Guerriers Oranges 1:0

46e minuut.
Cillien speelt de bal door. Schwininger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Hoffstetter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Honnêtes - Guerriers Oranges 2:0

50e minuut.
Eschette zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strasser met een sublieme pass. Pierret is nu in balbezit. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lommel rent richting de bal. Lommel geeft de bal voor. Schwininger geeft een hoge lob. Pierret is nu in balbezit. Pierret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Honnêtes - Guerriers Oranges 2:1

83e minuut.
Cillien is nu in balbezit. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillien bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hoffstetter trapt de bal weg. Gomes kopt de bal weg. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Hoffstetter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Honnêtes - Guerriers Oranges 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banquiers Honnêtes 45%, Guerriers Oranges 55%.
Banquiers Honnêtes - Guerriers Oranges 3:1