Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoloman FC Réalisateurs Rouges
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wurth trapt de bal weg van het doel. Osch kopt de bal weg. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoloman FC - Réalisateurs Rouges 1:0

15e minuut.
Frieden-Kinnen is nu in balbezit. Libar verovert de bal door een tackle van achteren. Libar heeft problemen om de bal te vangen. Fellens is nu in balbezit. Fellens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kohnen met een sublieme pass. Thull is nu in balbezit. Bidinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bidinger krijgt een gele kaart. Thull raakt geblesseerd tijdens het duel. Duhoux zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kohnen verovert de bal door een tackle van achteren. Kohnen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Laroche de bal. Thull bereikt de bal nog maar net als eerste. Thull draait met de bal, schiet en ... Wurth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yoloman FC - Réalisateurs Rouges 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoloman FC 53%, Réalisateurs Rouges 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yoloman FC - Réalisateurs Rouges 1:1

62e minuut.
Janker kopt de bal weg. Duhoux heeft problemen om de bal te vangen. Osch rent richting de bal. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoloman FC - Réalisateurs Rouges 2:1

79e minuut.
Duhoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhoux speelt de bal door. Osch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osch draait met de bal, schiet en ... Nickels werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fellens is nu in balbezit. Fellens draait met de bal, schiet en ... Diederich probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoloman FC 44%, Réalisateurs Rouges 56%.
Yoloman FC - Réalisateurs Rouges 2:1