Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Acharnés Acteurs Brillants
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Kivunghe met een sublieme pass. Perie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calmes. Calmes krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Meyer geeft de bal voor. Laroche is nu in balbezit. Laroche geeft een lange en hoge pass. Lorent is nu in balbezit. Lorent draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Acharnés - Acteurs Brillants 0:1

28e minuut.
Kivunghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Meylender verovert de bal door een tackle van achteren. Meylender passt de bal zonder na te denken. Borschette is nu in balbezit. Borschette geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Angel rent richting de bal. Angel met een sublieme pass. Büchler met een sublieme pass. Lentz is nu in balbezit. Lentz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Greisch speelt de bal door. Laroche geeft een lange en hoge pass. Borschette kopt de bal weg. Lorent is nu in balbezit. Lorent haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Acharnés 49%, Acteurs Brillants 51%.
Députés Acharnés - Acteurs Brillants 0:1

66e minuut.
Goerens kan de bal niet met de borst controleren. Dahm rent richting de bal. Dahm geeft een hoge lob. Borschette is nu in balbezit. Borschette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Acharnés - Acteurs Brillants 0:2

85e minuut.
Huss speelt de bal door. Calmes is nu in balbezit. Godchaux is nu in balbezit. Calmes verovert de bal door een tackle van achteren. Calmes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Acharnés 45%, Acteurs Brillants 55%.
Députés Acharnés - Acteurs Brillants 0:2