Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chasseurs Honnêtes Soldats Vaillants
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Schütz trapt de bal weg. Spielmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Spielmann geeft een hoge lob. Jakoby is nu in balbezit. Jakoby geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Franck geeft de bal voor. Madariaga kopt de bal weg. Harles heeft problemen om de bal te vangen. Baptiste is nu in balbezit. Baptiste schiet op doel. Bossers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Diederich verovert de bal door een tackle van achteren. Diederich geeft de bal voor. Klungelig pakt Beffort de bal. Crantz rent richting de bal. Crantz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Cazzaro speelt de bal door. Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Harles is nu in balbezit. Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bossers trapt de bal weg. Di Bartolomeo kopt de bal weg. Scholtes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harles rent richting de bal. Harles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Canard heeft problemen om de bal te vangen. Baptiste rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diederich. Diederich krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bossers speelt de bal door. Jakoby kopt de bal weg. Franck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crantz is nu in balbezit. Crantz schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Cazzaro passt de bal zonder na te denken. Baptiste rent richting de bal. Baptiste passt de bal met de wreef. Harles rent richting de bal. Harles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Honnêtes 46%, Soldats Vaillants 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chasseurs Honnêtes - Soldats Vaillants 0:0

46e minuut.
Canard speelt de bal door. Harles bereikt de bal nog maar net als eerste. Harles passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baptiste de bal. Baptiste draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chambers geeft de bal voor. Berens kopt de bal weg. Harles rent richting de bal. Harles haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Scholtes de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baptiste raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Letsch komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Franck speelt de bal door. Scholtes bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsch verovert de bal door een tackle van achteren. Letsch schiet op doel. Bossers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Honnêtes - Soldats Vaillants 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Honnêtes 54%, Soldats Vaillants 46%.
Chasseurs Honnêtes - Soldats Vaillants 1:0