Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Métalurgistes Jaunes Bourgmestres Emportés
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Schiltz kopt de bal weg. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feinen raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavan wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Jaunes - Bourgmestres Emportés 0:1

15e minuut.
Cerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerf geeft een lange en hoge pass. Daar is Feit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feinen rent richting de bal. Feinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Karger kopt de bal weg. Daar is Jurion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glesender bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesender haalt uit met een fantastische trap. Philippe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gretsch probeert de bal met de borst te controleren. Gretsch met een sublieme pass. Glesender rent richting de bal. Klungelig pakt Glesender de bal. Glesender haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Santos kopt de bal weg. Daar is Philippe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glesender is nu in balbezit. Glesender haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dussier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Molitor is nu in balbezit. Pavan verovert de bal door een tackle van achteren. Pavan geeft een lange en hoge pass. Feinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Métalurgistes Jaunes 57%, Bourgmestres Emportés 43%.
Métalurgistes Jaunes - Bourgmestres Emportés 0:1

47e minuut.
Santos is nu in balbezit. Pavan onderschept slim de pass. Pavan passt de bal in één keer door. Daar is Cerf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jurion verovert de bal door een tackle van achteren. Dussier rent richting de bal. Dussier passt de bal in één keer door. Santos rent richting de bal. Santos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Simon geeft de bal voor. Schiltz kopt de bal weg. Feit probeert de bal met de borst te controleren. Feinen is nu in balbezit. Feinen haalt uit met een fantastische trap. Morange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Jaunes - Bourgmestres Emportés 0:2

67e minuut.
Cerf passt de bal in één keer door. Diguet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molitor. Molitor krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Zennane met een snelle inworp. Santos rent richting de bal. Santos geeft een hoge lob. Glesender rent richting de bal. Glesender haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jurion met een sublieme pass. Philippe geeft de bal voor. Klungelig pakt Schiltz de bal. Schiltz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Jaunes - Bourgmestres Emportés 0:3

81e minuut.
Diguet kopt de bal weg. Inworp. Zennane met een snelle inworp. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Métalurgistes Jaunes 40%, Bourgmestres Emportés 60%.
Métalurgistes Jaunes - Bourgmestres Emportés 0:3