Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sculpteurs Honnêtes Policiers Merveilleux
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Thoss met een sublieme pass. Soisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sculpteurs Honnêtes - Policiers Merveilleux 0:1

17e minuut.
Wilhelm met een sublieme pass. Osch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastineau onderschept slim de pass. Blum bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Blum onderschept slim de pass. Blum probeert naar een medespeler te passen. Guth is nu in balbezit. Nollet verovert de bal door een tackle van achteren. Nollet haalt uit met een fantastische trap. Chapel bokst de bal weg. Nollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nollet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sculpteurs Honnêtes - Policiers Merveilleux 1:1

33e minuut.
Debarre geeft een hoge lob. Wilhelm kopt de bal weg. Théato heeft problemen om de bal te vangen. Miller is nu in balbezit. Miller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Blum geeft een lange en hoge pass. Bidinger speelt de bal door. Nollet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blum rent richting de bal. Blum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sculpteurs Honnêtes 63%, Policiers Merveilleux 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sculpteurs Honnêtes - Policiers Merveilleux 1:1

47e minuut.
Kerg rent richting de bal. Avisse onderschept slim de pass. Gastineau is nu in balbezit. Avisse onderschept slim de pass. Avisse geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Blum bereikt de bal nog maar net als eerste. Osch onderschept slim de pass. Osch passt de bal met de wreef. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap. Goebbels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Blum met een sublieme pass. Wilhelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm passt de bal met de wreef. Nollet rent richting de bal. Nollet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sculpteurs Honnêtes 51%, Policiers Merveilleux 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sculpteurs Honnêtes - Policiers Merveilleux 1:1